top of page

WERKWIJZE

EEN PERSOONLIJKE EN KWALITATIEVE SERVICE

VAN EERSTE CONTACT TOT AFREKENING IN 6 STAPPEN

Telefoon.png

STAP 1: Eerste contact

Wanneer u onze gratis containerservice wil gebruiken, contacteert u ons via mail of telefoon. Wij regelen dan zo spoedig mogelijk een eerste afspraak en reserveren containers voor uw project.

Wegen.png

STAP 4: Gewichtsafname

Dankzij onze vrachtwagen met ingebouwde, geijkte weegbrug ziet u ter plaatse onmiddellijk hoeveel kabelafval er afgehaald wordt. Dit gewicht wordt op het bijhorende vervoersdocument ingevuld en samen afgegeven.

Containerservice.png

STAP 2: Leveren Container

Naargelang de plaatsing van de container(s), leveren wij gratis een container aan met een passende grootte. Deze container kunt u dan vullen met koperafval tot deze gevuld is.

Sorteren.png

STAP 5: Sorteren

Na de afhaling wordt al uw kabelafval bij ons handmatig gesorteerd. Hierdoor kan de waarde van uw kabel nóg beter bepaald worden waardoor u gegarandeerd de meest optimale prijs geniet.

Verwisselen.png

STAP 3: Verwisselen

Als u merkt dat uw container (bijna) vol zit, kan u ons contacteren en wordt er een afspraak gemaakt om deze om te wisselen. De volle container wordt daarna vervangen door een identieke, lege container.

Geld-v2.png

STAP 6: Afrekenen

Als laatste ontvangt u via mail een overzicht van het uitgesorteerde kabelafval met de bijhorende prijzen. Aan de hand van deze gegevens kan u dan uw factuur aan ons opmaken aan de hand van de koperkoers op de dag van de aanvraag.

bottom of page